Werkervaring

Ik werk in mijn praktijk, naast de levenscoaching, als ZZP’er samen met Merk Hoe Sterk. Dat doe ik in opdracht van het UWV (Werk-Fit trajecten), afdelingen WMO van diverse gemeenten (Begeleiding Individueel), werkgevers en verzekeraars van letselschade.

Merk Hoe Sterk (MHS) is een dienstverlener die zich specifiek richt op cliënten / cursisten én hun gezin, die na een behandeling van (Complexe) PTSS, depressie of burn-out terugkeren naar de dagelijks realiteit, zowel in relatie tot werk als privé. MHS is gespecialiseerd in nazorg.

MHS staat voor preventie en herstel van mensen die recht hebben op een nieuwe toekomst /beter leven.

Naast mijn praktijk werk ik namens stichting Zorgstem als onafhankelijk cliëntenvertrouwenspersoon (vanuit de Wet Zorg & Dwang) bij diverse zorgaanbieders voor verstandelijk gehandicapten; psychogeriatrie; NAH; ziekte van Huntington; syndroom van Korsakov. Dat doe ik  in ‘t Groene Hart en in Zuid-Holland Noord.
Hiervoor heb ik ruim 12 jaar gewerkt bij MEE & De Wering (ondersteuning voor mensen met een beperking) als consulent/onafhankelijk cliëntondersteuner.
Voor ik bij MEE & De Wering ging werken, werkte ik ruim 27 jaar in de zorg. Deels als verpleegkundige/groepsbegeleider en 15 jaar als manager.

Terug

 

© Copyright 2021 - middelpuntcoaching.nl