Enkele blog

Vrouw, 56 jaar: ik ben op de juiste weg!

“Mijn barrières waren: ‘de ander’, de inspanning die sociale momenten kostten en mijn onzekerheid. De vragen die Jan stelt naar aanleiding van mijn verhaal; de interacties die in de gesprekken plaatsvinden en mij wakker maken, zijn (samen met de aanvullende oefeningen voor thuis) effectief om er achter te komen waar het bij mij scheef gaat.
De coachingsgesprekken met Jan zijn fijn om te doen. Het levert ook daadwerkelijk iets op:

– Ik ervaar nu veel beter hoe ik mij voel na interacties met anderen;
– Ik kan en durf nu zelf vragen te stellen;
– Ik ben nu in staat om steeds beter mijn grenzen aan te geven;
– Ik heb geleerd dat het voor mij belangrijk is om dieper te accepteren hoe ik ben. Maar óók om dit beter vorm te geven door ernaar te luisteren en ernaar te handelen. Hierdoor heb ik meer plezier in het contact met ‘de ander’.

Wat ik geleerd heb geeft mij ontspanning in het sociale en daardoor kan ik beter het doel behalen wat ik voor ogen heb en beter samenwerken met anderen, zonder daarin mijzelf te verliezen.
Het contact met Jan was waardevol, integer en stond in het teken van een luisterend oor. Dit werd aangevuld met spiegeling, tips en oefeningen.

Ik geef dit coachtraject een 8; omdat er voor mij altijd verbeterpunten zullen blijven bestaan, maar vooral omdat het (mijn) resultaat zichtbaar is geworden.

Kortom: Ik heb met deze coaching een heel goede ervaring opgedaan door met Jan mijn sociale angst-probleem te bespreken. Het heeft mij zeer goed op weg geholpen. En dat is waar ik in de praktijk veel aan heb.”

Opmerkingen (0)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.