Enkele blog

Mevrouw B.

“Ik ben aan dit coachingstraject begonnen omdat ik beter wilde leren omgaan met de situatie waarin ik mij nu bevind. Ik wilde beter leren omgaan met mijzelf en leren om anders om te gaan met de blokkades zoals ik die ervaar; ik wilde handreikingen daarvoor krijgen. Ook wilde ik weer duidelijk krijgen wie ik ben.

Ik heb door deze coaching geleerd om een planning te maken zodat ik voorbereid ben. Ik heb geleerd dat ik trots mag zijn op mijzelf en hoe ik dat kan zijn/doen. Ik kan nu terugkijken op hoe ik iets bereikt heb en daar mijn leermomenten uit halen. Ik heb hierdoor grip gekregen op mijn situatie.
Dit is belangrijk voor mij omdat ik hierdoor niet meer in de stress kom. Ik zag en stapelde namelijk alleen maar negatieve ervaringen op. Nu ben ik in staat om balans te houden door ook het positieve en goede te zien.
Nu kan ik ook mijn echtgenoot weer zien en accepteren hoe hij nu is.
Ik heb geleerd dat ik er mag zijn en kan nu mijzelf weer waarderen met de dingen die ik doe of regel zodat wij samen en ik alleen een mooi leven tegemoet gaan.

Ik ben bewuster bezig met wat mij bezighoudt, positief én negatief. Ik laat niet meer alles zomaar over mij heenkomen. Ik heb geleerd dat ik de creatieve processen die ik in mijn hobby toepas, ook in het dagelijks leven kan toepassen. Dus: stap voor stap en mijzelf voorbereiden op die stappen. Ook rust mag ingepland worden en ik mag mijn successen vieren!

Het contact met Jan was prettig, we hebben 6 goede gesprekken gehad waarin ik veel eye-openers heb gekregen en veel heb geleerd.”

Terug

Opmerkingen (0)