Coaching is effectief bij situaties als:

Ik heb gemerkt dat ik, hoewel ik best wel wat in m'n mars heb, toch vaak vastloop omdat ik niet weet hoe om te gaan met mijn situatie. Ik ben geneigd terug te zakken in oud gedrag. (Vrouw, 58)

Ik wil erachter komen waar die irritaties vandaan komen en dan de angel eruit halen. (Man, 40)

Ik wil handreikingen en tools zodat ik anders om kan gaan met de blokkades die ik ervaar. (Vrouw, 59)

Ik heb het gevoel dat mijn leven uit balans is. Ik ervaar allerlei wijzigingen op diverse gebieden en dat levert mij vragen op als: "Wil ik er in mee gaan?" en "Hoe moet/kan ik ermee omgaan?" (Vrouw, 32)

Ik voel me nu niet stabiel en doordat ik me ook niet happy voel, is het voor mij moeilijk om met het gevoel dat ik niet stabiel ben, om te gaan. Ik ben kwijtgeraakt wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. (man, 40)

Ik wil bepaalde gedragingen die steeds weer terugkomen (en waarvan ik weet dat ze niet passen bij wie ik ben) veranderen; ik wil daar sterk(er) in worden. (Vrouw, 33)
Ik wil aan de slag met mijn rouw naar aanleiding van het overlijden van mijn vader (Man, 38)

Ik wil weten wat mijn doel is, waar ik heen wil, waar ik voor sta. Ik wil knopen doorhakken: wat doe ik eerst en er dan ook voor gaan! (Vrouw, 29)

Ik wil het overzicht weer terug hebben en mij weer positief en optimistisch op kunnen stellen. Ik wil definitieve keuzes kunnen en durven zetten en ze niet laten alleen omdat het veilig voelt terwijl het niet werkbaar meer is. Ik wil ontdekken wat mijn richting is voor wat betreft werk; welke volgende stap wil ik zetten. (Man, 39)

Ik verbloem veel om bepaalde mensen geen pijn te doen; ik wil iedereen te vriend houden en ben bang voor reacties van anderen. Dat maakt dat ik dingen verzwijg. Daarbij ben ik mijn vaste kaders kwijtgeraakt; ik ‘doe maar wat’. Ik wil mijn persoonlijke balans vinden; weer weten wat ik wil en waar voor ik mijzelf ga focussen. (Vrouw, 35)

Iedereen wil je helpen na zo’n overlijden, maar weet eigenlijk niet hoe; ze staan met hun mond vol tanden. En lijken het nooit goed te doen, of het juiste te zeggen. En zelf weet je dat ook niet. Ze zeggen: je kunt me altijd bellen. Maar dat doe je toch niet? Maar wat doe ik dan wel? (Vrouw, 60) 

Hoe krijg ik zodanig meer vertrouwen in mijn geloof dat ik dingen kan loslaten en erop vertrouw dat God mij bijstaat, wat er ook gebeurd. (Vrouw, 30)

Dit zijn een aantal van de vragen waarmee cliënten zich bij mij aangemeld hebben en waarmee ook jij aan de slag kunt gaan....

....zodat ook jij, net als zij, straks kunt zeggen: 

- "Wat het mij gebracht heeft? Na 3 gesprekken merkte ik al resultaat.
Hou je vast:
De relatie met mijn vrouw is veel beter geworden (zij is, doordat ik veranderd ben, óók veranderd); de relatie met mijn kinderen, mijn broers en moeder is verdiept. Ik sta nu heel anders in mijn werk. Zelfs zó anders dat mijn budget, na een aantal jaren steeds gekort te zijn, dit jaar verdubbeld is!" (Man, 39)

- " Ik weet nu dat ik naar mezelf moet en mag luisteren" (Vrouw, 33)

- "Het is allemaal een stuk overzichtelijker en positiever geworden, vooral het proces van het overlijden van mijn vader." (Man 38)

- "Ik ben een vrouw en niet meer dat meisje!" (Vrouw, 33)

- "Ik merk dat het mij oplucht als ik mijn gedachtes en ideeën deel." (Vrouw, 35)

- "De coaching is heel fijn en stimulerend geweest en ik merk ook echt dat ik weer overzicht krijg. Ik kan daarom niet anders zeggen dat jij mij heel goed aanvoelt en dat het echt constructief is." (Man, 38)

-"Ik ben gestopt met mezelf wegcijferen ten gunste van anderen. ik ben net zo belangrijk als anderen. Daardoor ben ik niet meer bang om mezelf te zijn en te laten gelden. Hierdoor krijg ik leuke feedback en reacties van mensen en dat vergroot weer mijn zelfvertrouwen" (Man, 26)

- "De coaching was prettig, professioneel en ontspannen. Ik heb mij direct vrij gevoeld om mijn gedachten te delen. Het was leuk en inspirerend om te sparren en door het sparren mezelf antwoord te geven. Daardoor heb ik geleerd om het ook voor mezelf te kunnen doen." (Vrouw, 34)

- "Ik heb gemerkt dat anderen het juist fijn vinden om te weten wat ik denk en voel; bijvoorbeeld mijn familie. Ik heb in de afgelopen 3 maanden ervaren dat juist mijn familie veel voor mij betekent en dat zij er écht voor mij zijn!" (Vrouw, 32)

Mensen die door mij gecoacht zijn geven aan dat ze meer zelfvertrouwen, motivatie, effectiviteit, handvatten, meer keuzevrijheid, zelfinzicht en zelfacceptatie hebben gekregen.

Al heel wat mensen gingen je voor, en schreven over de coaching die ze bij me kregen, de volgende referenties.

Contactgegevens:


Middelpunt Coaching

HoofddorpKvK-nummer 68448481

St!R registratienummer 1384198info@middelpuntcoaching.nl


© Copyright 2018 - middelpuntcoaching.nl