Home Youtube Video

I’m Jane Doe, A Personal Mentor, Coaching Certificates
-- to be more successful --

My Mentoring

Fusce facilisis nec ante et accumsan. Ut malesuada tristique sagittis

Successful Stories

Fusce facilisis nec ante et accumsan. Ut malesuada tristique sagittis

For Companies

Fusce facilisis nec ante et accumsan. Ut malesuada tristique sagittis

Kick Up Your Career

Fusce facilisis nec ante et accumsan. Ut malesuada tristique sagittis

“Het contact met Jan heb ik als positief ervaren, zijn ruime ervaring en inzicht hebben mijn ogen geopend voor hoe ik in relaties meer voor mezelf op kan komen zonder het respect voor de ander te verliezen. Wat ik geleerd heb kan en wil ik toepassen in mijn relaties met anderen.
Ik heb door de coaching meer grip gekregen op mijn probleem en ben nu in staat om minder impulsief te reageren.
Jan heeft mij op een warme en geduldige manier laten zien hoe ik verder kan.

Ik geef aan dit coachingstraject een 9: voor de bevlogenheid en professionaliteit.”

Jo Fousert, ZZP’er, Alphen aan den Rijn

About Me

Jane Doe

A personal mentor

Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et, pellentesque diam. Nullam non dolor eu ligula ultrices pellentesque placerat imperdiet metus. Etiam lobortis bibendum egestas. In quis massa a felis molestie consequat rhoncus vitae nisl. In pharetra posuere dictum. In eget metus eu leo rutrum venenatis vitae sit amet elit. Duis luctus enim enim.

68
45
12
MORE ABOUT ME

Your Daily Motivation Quote

Five Steps to Your Success

Contact Me


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Make an Appointment


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

I will Analyze Your Profile


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Apply Changes


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Apply Changes


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Do You Want a Successful Life?

Enter your name and e-mail and I will tell you for free!


Make an Appointment With Me

Kim Williams is a Certified Executive Coach (CEC) and a member of the International Coach Federation (ICF).
She coaches individuals and teams, mostly professionals in the investment and finance sector. Her services are full
featured and she wants to help you reach your business goals.

[booked-calendar]

Successful Stories

“Het contact met Jan heb ik als positief ervaren, zijn ruime ervaring en inzicht hebben mijn ogen geopend voor hoe ik in relaties meer voor mezelf op kan komen zonder het respect voor de ander te verliezen. Wat ik geleerd heb kan en wil ik toepassen in mijn relaties met anderen.
Ik heb door de coaching meer grip gekregen op mijn probleem en ben nu in staat om minder impulsief te reageren.
Jan heeft mij op een warme en geduldige manier laten zien hoe ik verder kan.

Ik geef aan dit coachingstraject een 9: voor de bevlogenheid en professionaliteit.”

Jo Fousert, ZZP’er, Alphen aan den Rijn

“Ik was op zoek naar iemand die mij, door middel van coaching, meer inzicht kon geven in mijn levensfase op dit moment.

Ik wilde ontdekken waar mijn gevoel van disbalans vandaan zou kunnen komen.
Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik naar bepaalde problemen kan en mag kijken; ik heb handvatten gekregen waar ik mee aan het werk ben gegaan en nog mee aan het werk kan gaan. De inzichten hebben mij meer rust gegeven. in plaats van niet weten hoe met een situatie om te gaan, deze van meer te analyseren.
Door dieper in te gaan op patronen heb ik meer grip gekregen op mijn probleem en kreeg ik inzicht in hoe ik soms kan denken.
Door dit inzicht kan ik nu zaken die spelen tegen een ander licht houden. Ik herken daardoor en kan vervolgens de stappen zetten van bewustwording naar mogelijk ander gedrag of een andere benadering.
Ik heb geleerd dat alles begint bij bewustwording en inzicht in denken en handelen. Zo kunnen stap voor stap de dingen waar je mee zit duidelijk worden.
Wat mij opviel was dat niet altijd direct nodig is om met grote plannen of oplossingen te komen. Dat is voor mij belangrijk omdat ik daardoor rust krijg; ik hoef niet ineens te veranderen. bij mij past het beter om eerst te accepteren en dan verder te gaan. Ik heb gemerkt dat ik dan meer draagvlak voor veranderingen heb.
Kortom: mijn coachtraject heeft mij bewustwording en zicht gegeven in hoe ik naar bepaalde dingen kijk. Patronen in mijn denken zijn ter sprake gekomen; waarom zijn die er, kloppen ze wel of, moet of wil ik er wat mee? Het is aan mijzelf wat ik daar mee doen.
Ik heb het als prettig ervaren om in gesprek te zijn met iemand die van buitenaf observeert en de juiste vragen weet te stellen.”
Jan Paul Sturm

“Ik ben aan dit coachingstraject begonnen omdat ik beter wilde leren omgaan met de situatie waarin ik mij nu bevind. Ik wilde beter leren omgaan met mijzelf en leren om anders om te gaan met de blokkades zoals ik die ervaar; ik wilde handreikingen daarvoor krijgen. Ook wilde ik weer duidelijk krijgen wie ik ben.

Ik heb door deze coaching geleerd om een planning te maken zodat ik voorbereid ben. Ik heb geleerd dat ik trots mag zijn op mijzelf en hoe ik dat kan zijn/doen. Ik kan nu terugkijken op hoe ik iets bereikt heb en daar mijn leermomenten uit halen. Ik heb hierdoor grip gekregen op mijn situatie.
Dit is belangrijk voor mij omdat ik hierdoor niet meer in de stress kom. Ik zag en stapelde namelijk alleen maar negatieve ervaringen op. Nu ben ik in staat om balans te houden door ook het positieve en goede te zien.
Nu kan ik ook mijn echtgenoot weer zien en accepteren hoe hij nu is.
Ik heb geleerd dat ik er mag zijn en kan nu mijzelf weer waarderen met de dingen die ik doe of regel zodat wij samen en ik alleen een mooi leven tegemoet gaan.

Ik ben bewuster bezig met wat mij bezighoudt, positief én negatief. Ik laat niet meer alles zomaar over mij heenkomen. Ik heb geleerd dat ik de creatieve processen die ik in mijn hobby toepas, ook in het dagelijks leven kan toepassen. Dus: stap voor stap en mijzelf voorbereiden op die stappen. Ook rust mag ingepland worden en ik mag mijn successen vieren!

Het contact met Jan was prettig, we hebben 6 goede gesprekken gehad waarin ik veel eye-openers heb gekregen en veel heb geleerd.”

Terug

Mevrouw B.

Ouderenadviseur

“De coaching heeft mij geholpen om rustiger en meer vastberaden te zijn. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat ik mijn verhaal helemaal kon vertellen; dat ik gewaardeerd werd en dat er écht naar mij werd geluisterd.

Het is mij duidelijk geworden dat ik ‘nee’ kan en mag zeggen als ik me ergens niet goed bij voel. Op deze manier zorg ik beter voor mezelf. Dat voelt heel goed en is voor mij een heel grote verandering.

De rustige, respectvolle en luisterende houding van Jan waarmee hij mij laat kijken naar mijn eigen krachten en niet alleen maar naar mijn onvolkomenheden, maakte dat ik me dusdanig veilig voelde dat ik kan groeien en bloeien!”

Terug

Mevrouw H. uit B.

Packages

Select Package

  • Email Support
  • Phone Support
  • Monthly Access to Online Training
  • Consultation Hours
  • Profile Builder

Silver

  • Up to 15 Hours
9.90
buy now

Platinum

  • Up to 45 Hours
29.90
buy now
© Copyright 2019 - middelpuntcoaching.nl