Home Youtube Video

I’m Jane Doe, A Personal Mentor, Coaching Certificates
-- to be more successful --

My Mentoring

Fusce facilisis nec ante et accumsan. Ut malesuada tristique sagittis

Successful Stories

Fusce facilisis nec ante et accumsan. Ut malesuada tristique sagittis

For Companies

Fusce facilisis nec ante et accumsan. Ut malesuada tristique sagittis

Kick Up Your Career

Fusce facilisis nec ante et accumsan. Ut malesuada tristique sagittis

“Ik ben met Middelpunt coaching via een andere life-coach in contact gekomen.
Ik had een enorme geestelijke tik gekregen van een situatie in mijn gezin. Dit ging toen ook absoluut verkeerd op mijn werk.
Helemaal van de rails dus. En toen was daar Jan! Jan heeft mij gedurende een bijzonder zware en donkere periode weer naar het Licht geleid…
Ik ben dan ook bijzonder dankbaar dat Jan mij een luisterend oor heeft geboden met daaruit voortvloeiend de tools en tips gegeven om weer overeind te komen.
Jan heeft écht het verschil gemaakt wat ikzelf niet meer voor mogelijk hield.
Jan heeft mij via het traject écht levensveranderende tools en tips gegeven. Zonder Jan was het allemaal heel anders gelopen in mijn leven.
Jan wist precies in te tappen op mijn problemen en mij zelf weer in mijn kracht te plaatsen om weer op te staan en door te gaan.
Jan, ik kan je niet genoeg danken voor je geduld, expertise en tijd die ik van je heb mogen ontvangen. Ik ben weer klaar voor de rest van mijn reis door het leven…
‘Terug in het Licht!’
EN zo is het.
Jan, nogmaals heel erg bedankt voor alles!”
Cor Tuin: ‘Terug in het Licht!’

About Me

Jane Doe

A personal mentor

Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et, pellentesque diam. Nullam non dolor eu ligula ultrices pellentesque placerat imperdiet metus. Etiam lobortis bibendum egestas. In quis massa a felis molestie consequat rhoncus vitae nisl. In pharetra posuere dictum. In eget metus eu leo rutrum venenatis vitae sit amet elit. Duis luctus enim enim.

68
45
12
MORE ABOUT ME

Your Daily Motivation Quote

Five Steps to Your Success

Contact Me


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Make an Appointment


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

I will Analyze Your Profile


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Apply Changes


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Apply Changes


Sed iaculis dapibus tellus eget condimentum. Curabitur ut tellus congue, convallis tortor et

Do You Want a Successful Life?

Enter your name and e-mail and I will tell you for free!

  Make an Appointment With Me

  Kim Williams is a Certified Executive Coach (CEC) and a member of the International Coach Federation (ICF).
  She coaches individuals and teams, mostly professionals in the investment and finance sector. Her services are full
  featured and she wants to help you reach your business goals.

  [booked-calendar]

  Successful Stories

  “Ik ben met Middelpunt coaching via een andere life-coach in contact gekomen.
  Ik had een enorme geestelijke tik gekregen van een situatie in mijn gezin. Dit ging toen ook absoluut verkeerd op mijn werk.
  Helemaal van de rails dus. En toen was daar Jan! Jan heeft mij gedurende een bijzonder zware en donkere periode weer naar het Licht geleid…
  Ik ben dan ook bijzonder dankbaar dat Jan mij een luisterend oor heeft geboden met daaruit voortvloeiend de tools en tips gegeven om weer overeind te komen.
  Jan heeft écht het verschil gemaakt wat ikzelf niet meer voor mogelijk hield.
  Jan heeft mij via het traject écht levensveranderende tools en tips gegeven. Zonder Jan was het allemaal heel anders gelopen in mijn leven.
  Jan wist precies in te tappen op mijn problemen en mij zelf weer in mijn kracht te plaatsen om weer op te staan en door te gaan.
  Jan, ik kan je niet genoeg danken voor je geduld, expertise en tijd die ik van je heb mogen ontvangen. Ik ben weer klaar voor de rest van mijn reis door het leven…
  ‘Terug in het Licht!’
  EN zo is het.
  Jan, nogmaals heel erg bedankt voor alles!”
  Cor Tuin: ‘Terug in het Licht!’

  “Ik voelde me niet stabiel. Doordat ik me ook niet happy voelde, was het voor mij moeilijk om met het gegeven dat ik niet stabiel was, om te gaan. Ik was kwijtgeraakt wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan.

  Door de coaching van Jan is er veel met mij gebeurd:
  • “Ik ben er weer achter gekomen wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan.
  • Ik heb geleerd beter om te kunnen gaan met rot gevoelens en moeilijke dingen.
  • Ik heb geleerd grenzen aan te geven (ook aan mezelf), zodat ik voor mezelf kan kiezen en minder onzeker hoef te zijn, minder hoef te twijfelen. Ik kan moeilijke(r) situaties aan.
  • Ik heb meer rust in mijn leven gekregen doordat ik nu veel op een rijtje heb. Hierdoor kan ik weer de zon zien schijnen (ook al regent het).
  • Ik slaap weer beter.
  • Ik heb een betere thuissituatie en kan nu een betere moeder en vrouw zijn. In ons gezin is het een stuk rustiger geworden; ik laat daar ook meer gaan zonder dat ik me er vervelend of slecht bij voel.
  • Ik heb geleerd om te gaan met mezelf in moeilijkere tijden en kan nu goed aanvoelen wat ik aan kan en wil.
  • Ik heb geleerd wie en wat ik ben en wat ik kan. Daardoor ben ik in nu staat om mijn grenzen aan te geven en te zeggen wat ík wil zonder dat ik mij daar schuldig over voel. Ik weet dat ik niet alles op mijn schouders hoef te nemen. Ik kan nu los laten en de verantwoordelijkheid laten waar en bij wie die hoort.”

  Mevrouw S B te N, 53 jaar

  Zijn mijn doelstellingen behaald?
  Ja.
  Er is door mijn coachingstraject veel veranderd in mijn denken. Ik hou minder rekening met de verwachtingen waarvan ik denk dat anderen die hebben (vaak wist ik niet eens zeker of ze bepaalde verwachtingen hebben). Ik geef anderen meer ruimte om te zijn en doen zoals het bij hen past en geef mijzelf ook meer die ruimte. Mijn gedachten zijn meer gericht op het heden (proces) dan de toekomst waarin ik doelen behaald wil hebben. Overtuigingen die verzwakt waren, zijn bekrachtigd en dat helpt om juiste keuzes te maken.

  Kan ik met het resultaat verder en wat heb ik er in de praktijk aan?
  Er is rust en ruimte in mijn denken/leven gekomen. Door betere communicatie zijn een aantal relaties verbeterd en dit geeft meer harmonie en minder spanning. Ik zorg fysiek en mentaal beter voor mezelf waardoor ik emotioneel ook fit blijf. Ik zit niet meer ‘gevangen in mijn gedachten’ waar ik gespannen van raakte, maar anderen niet bij kwamen. En ik kies er vaker voor om  situaties te accepteren i.p.v. steeds mezelf aan te sporen te proberen iets te verbeteren. Ik oefen minder controle uit en heb meer oog en waardering gekregen voor processen.
  Dit geeft veel meer tevredenheid en voldoening. En het beklemt mijzelf en anderen minder.

  Het was fijn om de gesprekken bij Jan in de praktijk en buiten in de natuur te voeren. Ook een coachingsgesprek via Zoom was goed.
  Jan luistert met aandacht, stelt op het goede moment de juiste vragen waardoor ik tot nieuwe inzichten kon komen. Er is ontspanning en openheid in de gesprekken die een dialoog zijn. Ik kreeg ruimte om te vertellen, maar ook om te luisteren. Jan vraagt diep(er) uit en stelt kritische vragen waardoor ik mijzelf echt recht in de spiegel moest aankijken.”

  Marleen Kousbroek (46)

  De coaching door Jan heeft mij opgeleverd dat ik mij als, directeur/eigenaar, (steeds) meer zeker voel in mijn rol als directeur.  Ik heb nu meer overzicht en daardoor de mogelijkheid om ook buiten de dagelijkse, operationele gang van zaken te gaan staan. Daardoor kan ik tijd besteden aan verbeteringen in en groei van mijn bedrijf. Doordat ik nu zaken meer orden en organiseer merk ik dat er in het bedrijf vooruitgang geboekt wordt. En daardoor krijg ik steeds meer rust en vertrouwen. En dáárdoor merk ik dat ik veel minder pieker en twijfel.

  Tijdens de gesprekken met Jan voelde ik mij op m’n gemak. We konden een goed gesprek voeren over voor mij belangrijke onderwerpen. Met name al die nieuwe dingen die op mij afkomen in de eerste fase van de overname van het bedrijf. Wat ik geleerd heb is dat ik ‘mijn ruimte‘ mag innemen. Ik mag (moet) zeggen wat ik vind en hoe ik wil dat de zaken verlopen.

  Man, directeur/eigenaar, 39

  Packages

  Select Package

  • Email Support
  • Phone Support
  • Monthly Access to Online Training
  • Consultation Hours
  • Profile Builder

  Silver

  • Up to 15 Hours
  9.90
  buy now

  Platinum

  • Up to 45 Hours
  29.90
  buy now