Coaching is effectief bij vragen/situaties als:


 • Ik heb gemerkt dat ik, hoewel ik best wel wat in m'n mars heb, toch vaak vastloop omdat ik niet weet hoe om te gaan met mijn situatie. Ik ben geneigd terug te zakken in oud gedrag. (Vrouw, 58)

 • Ik wil erachter komen waar die irritaties vandaan komen en dan de angel eruit halen. (Man, 40)
 • Ik wil handreikingen en tools zodat ik anders om kan gaan met de blokkades die ik ervaar. (Vrouw, 58)
 • Ik heb het gevoel dat mijn leven uit balans is. Ik ervaar allerlei wijzigingen op diverse gebieden en dat levert mij vragen op als: "Wil ik er in mee gaan?" en "Hoe moet/kan ik ermee omgaan?" (Vrouw, 32)
 • Ik voel me nu niet stabiel en doordat ik me ook niet happy voel, is het voor mij moeilijk om met het gevoel dat ik niet stabiel ben, om te gaan. Ik ben kwijtgeraakt wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. (man, 40)
 • Ik wil bepaalde gedragingen die steeds weer terugkomen (en waarvan ik weet dat ze niet passen bij wie ik ben) veranderen; ik wil daar sterk(er) in worden. (Vrouw, 33)
 • Ik wil aan de slag met mijn rouw naar aanleiding van het overlijden van mijn vader (Man, 38)
 • Ik wil weten wat mijn doel is, waar ik heen wil, waar ik voor sta. Ik wil knopen doorhakken: wat doe ik eerst en er dan ook voor gaan! (Vrouw, 33)
 • Ik wil het overzicht weer terug hebben en mij weer positief en optimistisch op kunnen stellen. Ik wil definitieve keuzes kunnen en durven zetten en ze niet laten alleen omdat het veilig voelt terwijl het niet werkbaar meer is. Ik wil ontdekken wat mijn richting is voor wat betreft werk; welke volgende step wil ik zetten. (Man, 40)
 • Ik verbloem veel om bepaalde mensen geen pijn te doen; ik wil iedereen te vriend houden en ben bang voor reacties van anderen. Dat maakt dat ik dingen verzwijg. Daarbij ben ik mijn vaste kaders kwijtgeraakt; ik ‘doe maar wat’. Ik wil mijn persoonlijke balans vinden; weer weten wat ik wil en waar voor ik mijzelf ga focussen. (Vrouw, 35)
 • Iedereen wil je helpen na zo’n overlijden, maar weet eigenlijk niet hoe; ze staan met hun mond vol tanden. En lijken het nooit goed te doen, of het juiste te zeggen. En zelf weet je dat ook niet. Ze zeggen: je kunt me altijd bellen. Maar dat doe je toch niet? Maar wat doe ik dan wel? (Vrouw, 60) 
 • Hoe krijg ik zodanig meer vertrouwen in mijn geloof dat ik dingen kan loslaten en erop vertrouw dat God mij bijstaat, wat er ook gebeurd. (Vrouw, 33)


Dit zijn een aantal van de vragen waarmee cliënten zich bij mij aangemeld hebben en waarmee ook jij aan de slag kunt gaan....


....zodat ook jij, net als zij, straks kunt zeggen: 


- "Wat het mij gebracht heeft?

Hou je vast:

De relatie met mijn vrouw is veel beter geworden (zij is, doordat ik veranderd ben, óók veranderd); de relatie met mijn kinderen, mijn broers en moeder is verdiept. Ik sta nu heel anders in mijn werk. Zelfs zó anders dat mijn budget, na een aantal jaren steeds gekort te zijn, dit jaar verdubbeld is!" (Man, 39)


- " Ik weet nu dat ik naar mezelf moet en mag luisteren" (Vrouw, 33)


- "Het is allemaal een stuk overzichtelijker en positiever geworden, vooral het proces van het overlijden van mijn vader." (Man 38)


- "Ik ben een vrouw en niet meer dat meisje!" (Vrouw, 33)


- "Ik merk dat het mij oplucht als ik mijn gedachtes en ideeën deel." (Vrouw, 35)


- "De coaching is heel fijn en stimulerend geweest en ik merk ook echt dat ik weer overzicht krijg. Ik kan daarom niet anders zeggen dat jij mij heel goed aanvoelt en dat het echt constructief is." (Man, 38)


-"Ik ben gestopt met mezelf wegcijferen ten gunste van anderen. ik ben net zo belangrijk als anderen. Daardoor ben ik niet meer bang om mezelf te zijn en te laten gelden. Hierdoor krijg ik leuke feedback en reacties van mensen en dat vergroot weer mijn zelfvertrouwen" (Man, 26)


- "De coaching was prettig, professioneel en ontspannen. Ik heb mij direct vrij gevoeld om mijn gedachten te delen. Het was leuk en inspirerend om te sparren en door het sparren mezelf antwoord te geven. Daardoor heb ik geleerd om het ook voor mezelf te kunnen doen." (Vrouw, 34)


- "Ik heb gemerkt dat anderen het juist fijn vinden om te weten wat ik denk en voel; bijvoorbeeld mijn familie. Ik heb in de afgelopen 3 maanden ervaren dat juist mijn familie veel voor mij betekent en dat zij er écht voor mij zijn!" (Vrouw, 32)


Mensen die door mij gecoacht zijn geven aan dat ze meer zelfvertrouwen, motivatie, effectiviteit, handvatten, meer keuzevrijheid, zelfinzicht en zelfacceptatie hebben gekregen.


Al heel wat mensen gingen je voor, en schreven over de coaching die ze bij me kregen de volgende referenties.


Ja, dat wil ik ook!


Nieuws:


Voor jouw gemak: 
Betaling via IDEAL mogelijk

Om zoveel mogelijk mensen te helpen die merken dat die goede voornemens zo lastig te handhaven zijn deze actie:
Verlaagd tarief voor nieuwe aanmeldingen.
Klik hier voor: het actietarief

(07-01-19) Nieuwe referentie op www.ikzoekchristelijkehulp.nl
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Groeien

Voor wie


Als jij door persoonlijke groei tot bloei wil komen ben je van harte welkom; 
zowel in opdracht voor organisaties die een gemotiveerde medewerker willen laten coachen, 
als wanneer jezelf de keuze voor coaching hebt gemaakt.

Ik ondersteun jou bij het vinden van jóuw antwoorden op jóuw vragen. En, zoals de naam ‘Middelpunt Coaching’ al zegt: jij staat in het middelpunt;
simpelweg omdat het bij coaching om jóu draait. Door jouw groei kom jij tot bloei!

Of je wel of niet een geloof aanhangt en welk geloof dat dan is; voor mij geldt: als mens ben jij waardevol, dat is wat telt. Klik hier voor meer info daarover

Klik hier voor meer info over (levens)coaching.

Wil je weten of je met jouw vragen bij mij terecht kunt? Of zoek je een coach voor een van je medewerkers? Bel of mail me met je vragen.
Waar wonen mijn cliënten (update 02-09-2018)

Ik coach(te) medewerkers van:


Ben jij in voor verandering?

Coaching kan heel veel veranderen. Een mooie metafoor daarvoor is onderstaande clip "How wolves change rivers": Hoe één verandering een hele reeks van veranderingen in beweging kan brengen. 

Zet die eerste stap!

Bel of mail me, klik hier


Coachen is een vak. En dat vak verdient een solide theoretische onderbouwing. Van mensen die coachen mag en moet gevraagd worden dat zij kunnen reflecteren op hun aanpak en interventies vanuit theorie, praktijk en zelfkennis. Daarin raak je nooit uitgeleerd. Door certificering is vakmanschap meetbaar. Dat is voor mij de reden om mij als (onafhankelijk) Erkend Coach te laten registreren bij St!R (registratienummer 1384198), het eerste onafhankelijke register voor professioneel begeleiders in Nederland. Ik houd mij aan de gedragscode voor Professioneel Begeleiders opgesteld door de St!R.

Klik op het logo voor meer informatie.

Je vindt mij op:                                                                                                          Ik ben lid van:


Door groei tot bloei


Contactgegevens:


Middelpunt Coaching

HoofddorpKvK-nummer 68448481

St!R registratienummer 1384198info@middelpuntcoaching.nl


© Copyright 2018 - middelpuntcoaching.nl