Enkele blog

Coaching na een behandeling van (C-)PTSS

Sinds april 2019 werkt Middelpunt Coaching samen met Merk Hoe Sterk (MHS).
Dat doe ik in opdracht van UWV, WMO, werkgevers, verzekeraars van letselschade.

MHS is een dienstverlener die zich specifiek richt op cliënten / cursisten én hun gezin die na een behandeling van C-PTSS, depressie of burn-out terugkeren naar de dagelijks realiteit, zowel in relatie tot werk als privé. MHS is gespecialiseerd in nazorg.

MHS staat voor preventie en herstel van mensen die recht hebben op een nieuwe toekomst /beter leven

Je staat er bij MHS niet alleen voor. 
Wanneer je na de behandeling naar huis gaat, wordt je veelal geconfronteerd met de nodige obstakels. Wie biedt je de adequate hulp waaraan je zo’n behoefte hebt? MHS biedt je  effectieve ondersteuning en samen met een persoonlijke coach worden stappen gezet naar jouw nieuwe toekomst..

De mensen achter MHS begrijpen de gevolgen van PTSS, depressie of burn-out maar al te goed, daar wij ook met ervaringsdeskundigen werken. Zij weten als geen ander wat de psychische gevolgen en ontwrichting in je leven betekent. Zowel voor jezelf als voor je gezin. Dit wordt te vaak vergeten. Daarom zijn wij er voor het gehele gezin. 

Het hele gezin is immers slachtoffer van de situatie. Dan is het fijn als je weet dat je bij MHS de optimale aandacht krijgt waar jij en je naasten ook recht op hebben. Wij willen je weer leren te genieten van het leven.

Je moet je hiervoor wel realiseren dat het traject bij MHS geen eenvoudige weg is en ook de nodige obstakels kent, echter sta je er nu niet meer alleen voor!

Meer weten? www.merkhoesterk.com

Wie is Jan Middel

Lifecoaching, Coaching bij verlies en rouw
Merk Hoe Sterk

Opmerkingen (0)