Enkele blog

Veilig online coaching krijgen vanachter je eigen pc

Met ingang van eind maart biedt ik aan mijn cliënten gratis de mogelijkheid van online coaching aan.

Daarvoor maak ik gebruik van het begeleidingsplatform Pluform.com wat goede mogelijkheden biedt om veilig en overzichtelijk te structureren en te bewaren. Het is een zeer gebruikersvriendelijk platform waarvoor je geen speciale software voor nodig hebt. De beschikking hebben over een pc of laptop, liefst met webcam en microfoon, is voldoende. Inloggen doe je met je zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord, waar je ook bent.

Ook nu het Corona virus het leven steeds meer beheerst en zelfs plat legt kan ik mijn cliënten op deze manier op een veilige en doeltreffende manier online coachen.

Wil je meer hierover weten?
Kijk op deze pagina en op deze pagina en/of stuur mij een mail.

Opmerkingen (0)

© Copyright 2020 - middelpuntcoaching.nl